CategoriesResor

Koh Samui updates

DAGBOK FRÅN SEMESTERPARADISET KOH SAMUI

Det har varit några riktigt slappa dagar här på ön. Har inte ens orkat masa mej till poolen förrän idag. Kan bero på att jag haft sömnproblem. Har svårt att somna om inte Ao är hemma. Igår var jag aptrött men ändå hade jag inte somnat när han försökte bryta sej in i dörren vid halv 4. Suck. Vår dörr är lite konstig så det tar ett flertal sekunder innan man kan öppna den.

TJA, VAD HAR JAG GJORT?

I förrgår var jag med Ao på jobbet igen. Sound Club. Något galet liveband som var kasst. Min thai(hor)tjejkompis, som försökte klänga på mej häromkvällen när jag var där var återigen där. Hon slog sej naturligtvis ner jämte mej och jag fick vara ömsom drinkpasserska och ömsom sexobjekt. Efter en stund kom Ao och räddade mej och jag behövde inte prata med henne. Tack för den.

Strax innan Ao slutade; ett tag kändes det som om bandet aldrig skulle sluta spela, typ som Ulf Lundell på Hultsfred 1995; så kommer han iaf dragandes med någon farangkille. Jaha. Killen sätter sej hos oss och jag tvingas hälsa och prata lite. En kompis. Ok…

SEN NÄR HAR AO FARANGKOMPISAR UNDRAR JAG LITE FÖRSTRÖTT.

Men kompisen visar sig inte direkt intresserad av att prata med mej och strax förstår jag varför när jag ser hans blickar. PÅ MIN POJKVÄN!!!! Hallå där. Jag vrider på huvudet, då jag känner mig iakttagen.

DÅ SITTER TJEJEN – MIN “KOMPIS” – OCH STIRRAR PÅ MEJ. VAD HÄNDER HÄR EGENTLIGEN?

Jag har en i hasorna och Ao har en annan i hasorna, men det verkar som om det blev fel någonstans eller? Som tur var gick vi snart så jag slapp sitta och förfasa mej och skapa bilder över vad farangen ville göra med min pojkvän. Jag, Ao och Pang gick, för att äta trodde jag, men vi hamnade på någon bar och drack öl istället.

Sedan är det mesta luddigt. 4 öl och askalas. Inte ens Chang. Vad hände där då? Hamnade sedan på det där thaistället som har dygnet runt öppet och käkade. Finally. Var jättehungrig. Jag åt Laab Mo. Asgott. Varför har jag inte ätit det tidigare? Så nu har jag snöat in på Laab. Drack öl där också och sedan var vi hemma och hälsade på stackars Fino och Gookkai mitt i natten. Fino = Pang och Gookkais dotter.

STEL PAPPA

Jag höll på att flabba ihjäl mej häromkvällen när jag och Ao var och hälsade på. Fino somnade när Ao vaggade henne i hennes lilla sittstol. Sedan skulle Pang slita upp henne och lägga henne på madrassen på golvet. Men han hanterade ju henne som om hon var en robust träplanka. Kastade i princip ner henne på madrassen så hon vaknade och började skrika.

Häromdagen sa han till mej att det var lite jobbigt för hon alltid skrek när hon var ensam med honom. Haha, konstigt. Sedan skulle Neung hjälpa till. Ännu värre. 2 vilsna yra thaiare som ska hantera en stackars liten bäbis. Herregud, vad komiskt.

JAHA SÅ IGÅR VAR JAG BAKIS. INTE KUL.

Pang, Gookkai, Ao och jag ska väl åka upp till Buriram i dagarna. Huga. Pang vill lämna Fino hos sina föräldrar i 3 månader, för det ska tydligen vara nödvändigt. Gookkai är inte särskilt förtjust i saken, men det verkar som om hon finner sej i det. Jag tycker det är hutlöst. Hur kan man ens få tanken? Jag förstår inte alls. Men jag är ju inte thai, och det verkar vara ganska normalt här…

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *