CategoriesLife As Me

2014 – framtidens år är här!

2014 – framtidens år är här!

2014…

 

Nu är året här som jag alltid tänkt på som framtidens år. 2014 har för mig alltid låtit väldigt futuristiskt.

 

Nu är det här… Hur kommer detta året att bli? Vad för det med sig; det goda och det onda?

 

Det finns något magiskt över 2014 för mig, jag vet inte riktigt vad det är, kan inte sätta fingret på det, men något är det. Jag kanske kommer att förstå det när jag sitter här (nej, i Thailand) om ett år. Med all den kunskap och vishet som bara klokheten som kommer i efterhand kan ge.

 

Jag är glad att det är över…

 

2013 var bara något slags mellanår, året som kom efter året där världens undergång förväntades. Enligt de som inte kunde läsa maya-kalendern rätt. 😉 2013 var bara en paus. Det är nu det sätter igång, det är nu allting börjar, så jag har avlagt några heliga löften till mig själv. Jag avlägger vanligtvis inte några nyårslöften, för jag har noll karaktär och bryter dem det första jag gör så fort jag vaknar upp och det står 1/1 på kalendern. Men i år, här och nu, har jag ändå lyckats tänka ut några få väl valda ord och löften.

 

Here we go:

  • Ta minst 1 foto om dagen under 1 år, som ett slags 365-projekt. Posta på Instagram!
  • Avlägg mer tid till att skriva.
  • Avlägg mer tid till att göra de saker som jag mår bra av.
  • Se till att jag kan försörja mig på mitt företag till hösten.
  • Lev mer hälsosamt (= ät bättre mat, drick inte så j-vla mycket cola, och rör på fläsket för guds skull!)
  • Var mitt bästa jag!

 

Med dessa ord önskar jag er ett underbart 2014 och jag hoppas att ni är lika förväntansfulla som jag på detta framtidens år!

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

One thought on “2014 – framtidens år är här!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *