CategoriesLife As Me

Another year over – say goodbye to 2012, pt 2

Another year over – say goodbye to 2012, pt 2

I ett tidigare inlägg försökte jag mig på att beskriva året som gått – 2012 – och förklarade kortfattat vad det inneburit för mig. Vidare var planen att posta en fotoresumé av 2012 – foton av händelser som betytt något för mig, eller foton som representerade något.

 

Vad hände egentligen under 2012?

Året 2012 var ett ganska stort år för mig. Jag jobbade som aldrig förr, kollapsade och återhämtade mig, bestämde mig för ny bana och tog steget ut i verkligheten utan en enda livlina. Många skulle kalla det modigt, just nu kallar jag det mest naivt. Jag hoppas att jag också i slutet på detta året kan kalla det modigt, men just nu känns alltihop ganska motigt.

 

Insikter landade på mig lika ofta som flygplan på Heathrow

 

2012 var fullt av insikter som dök upp från alla möjliga håll och kanter, och många av dem informerade mig om att jag tagit rätt steg, och jag litar ju väldigt mycket på min intuition.

 

I grova drag så såg året ut enligt nedan:

Januari – började med sjukdom; jag invigde det nya året med att hostandes titta ut genom rutan på fyrverkerierna. Direkt tragiskt! Månaden fortsatte sedan med massor av snö! 🙂

 

Februari – sommarplaneringen satte igång på jobbet och jag tillbringade många timmar med den.

 

Mars – Jag började packa ned mina saker för att flytta ut från Jessicas lägenhet som jag hyrt i andra hand sedan augusti 2011.

 

April – Födelsedagsmånad för 75% av min lillebror Terjes familj; Anna, Ebba och Terje själv.

 

Maj – testade på ett nytt arrangemang på jobbet, vilket körde totalslut på mig och jag var ett fullständigt vrak. I samma veva gifte sig min tiirak – Lina Budsjö – med sin Tobias Järvenpää och blev således: fru Lina Budsjö-Järvenpää. Jag agerade amatörmässig fotograf, och lyckas mot alla odds få fram en eller ett par bra bilder. Förmodligen för att Lina oftast blir så fin på bild.

 

 

Juni & Juli – jobbade mer än jag var ledig, men jag fick en ny bästis – Jessica – på köpet!

 

 

Augusti – åkte till Thailand för att tillbringa mer tid med min pojkvän Oh, samt studera thailändska.

 

September – tillbringade först 1 månad på Koh Chang med att bara vara själv och få rätsida på min kaotiska insida, som fått stryk under hela sommaren.

footsteps

 

Oktober – skolan började äntligen och nu pluggade jag thailändska på Koh Samui på heltid.

 

November – startade mitt eget företag – Tan Translations – som arbetar med översättning och det skrivna ordet.

 

December – åkte för att träffa Lina i Bangkok, tillbringade jul och nyår i Buriram.

 

Shanti, min katt sedan 1997 gick tråkigt nog bort under detta år och medan jag inte var hemma hos henne. Hon var gammal och det var väntat, men det är ändå alltid jobbigt att förlora någon man älskar, så en extra tanke går till dig, Shanti. <3 Tack för alla år och R.I.P!

SparaSpara

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *