CategoriesFoto · Instagram

Bästa (?) Instagrambilden 2014

Årets populäraste bild från min Instagram under året 2014 blev den här bilden:

 

 

Det är en bild på mig framför ett av mina allra största drömresemål – Machu Picchu, Peru. Sedan jag gick gymnasiet och skrev den obligatoriska uppsatsen i åk 3 om Inca-folket hade jag drömt om att få se detta underverk. Och på våren 2000 fick jag det. Det var en riktigt magisk upplevelse och jag önskar alla er som inte fått se det att ni någon gång får uppleva det.

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *