CategoriesReligion/Andligt

Carpe Diem…

Livet är skirt, så skirt att du ena dagen tror att du har en hel framtid framför dig för att i nästa inse att den är borta.

Du har inte mer än några minuter kvar på jorden, i denna kropp. Allt det som du trodde att du kunde göra imorgon, kan du inte längre göra. De där sakerna du hela tiden sköt upp som du trodde att du hade all tid i världen att slutföra, de blir aldrig klara för din tid är slut; det är över och du kan aldrig återvända.

Det känns konstigt att tänka på att man som ynklig människa spiller så mycket tid på att må dåligt, man spiller så många timmar av sitt liv på att vantrivas med sin situation.

 

Vi är många som gör det, långt ifrån alla, och det finns de som lever sina liv fullt ut, men vi är allt för många som önskar bättre saker för oss själva, önskar en trevligare tillvaro, ett liv där vi mår bra. Så länge vi tror att vi kan få det imorgon, att vi ska göra det där vi alltid velat göra nästa vecka, kommer vi aldrig att åstadkomma en förändring. Vi måste göra förändringen idag, nu, här, för annars kommer det vara för sent.

Det kanske redan är för sent och det går aldrig att återvända till det som var igår.

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?