CategoriesThailand

Dagligt tjatter från Koh Samui

Igår gick jag en lång promenad nere på stranden; från Fisherman till MaeNam och tillbaka. Det tog en dryg timme. Fotade en hel del. Så underbart vackert.

Dock hade jag uppskattat det lite mer om inte stranden varit fullbelamrad med svenskar och ryssar. Just nu bara väller det av ryssar här. Och många av dem är riktigt otrevliga och arroganta. De som hörs och syns syftar jag på nu då…

 

Trots detta ovan nämnda störande objekt så beslutade jag mig för att gå en promenad på stranden varje dag – herregud jag är snart hemma, så jag måste passa på att njuta ordentligt nu!

 

bo phut

 

Igår kväll sprang jag runt på marknaden utanför och letade efter lite mat till mig. Oh var inte hemma så det blev inget hemmalagat igår kväll. 🙁 Ryssarna ockuperade hela vägen i princip. Väldigt svårt att flytta sig för andra människor också. Jag förstår inte grejen – vad är deras problem? Otrevliga, arroganta och verkar missnöjda med precis allt!

 

Det är enkelt att se vilka som är ryssar också. För det mesta. Kvinnorna är alltid tiptop, och då menar jag inte tiptop som snyggt klädda eller stilrena, utan de ser ut som “utvikningsflickor”! De högsta klackarna du kan hitta, kortaste shortsen, tajt linne och silikonbröst. Ofta kompletterar de med en enorm make-up och plutande läppar. Såååå snyggt! Eller inte.

 

Smaken är ju som baken, tack och lov.

 

Idag när jag vaknade, sent om sider, var planen: STRANDEN idag också! Idag hade jag tänkt gå åt andra hållet och fota lite. Men vädret hade andra planer. Regnet fullkomligt öste ned, så det blev till att stanna hemma och sitta med min lilla sötnos i knät, och ja, jag ska väl inte klaga när jag får sitta hemma med datorn utan att ha dåligt samvete för saker som jag borde ha haft. Perfekt! Ännu färre krav… 😉

 

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *