CategoriesLife As Me · Thailand

First arrival!

First arrival!

Nä ni får nöja er utan bilder för ett tag. Det här nätet suger fett, så jag lyckas inte ladda upp ngt. 🙁 HERE WE GO!

 

Ankomst till Thailand – check! Resan hit var ganska enkel; flyget gick direkt från Helsinki och det var inga större missöden på vägen till Helsinki heller. Inte ens små missöden.

 

Eftersom jag mått som jag mått under de senaste par månaderna hemma så har jag varit väldigt kluven till huruvida åka var ett bra drag eller inte, men jag åkte ju. Att flytta skulle/ska förändra så mycket i mitt liv och gör jag det inte nu så kommer jag förmodligen aldrig att göra det. Det var nu eller aldrig. Som tur var valde jag återigen nu. Och nu stod nu utanför dörren. Pappa körde mej till Landvetter där jag checkade in min lilla väska på nätta 33 kg. HM! Bara 10 kg övervikt. Piece of cake. Typ.

De skrattade åt mig när jag skulle betala – vem  har 10 kg:s övervikt som ska ner till Thailand?

 

I Helsinki fördrev jag tiden med att tamla i diverse mumintroll och flankera i muminbutiken. Ville handla allting därinne, men försökte lägga band på mig, så jag handlade inte en enda mumin. Helt otroligt!

 

När jag kom ut från flygplatsen i Bangkok och skulle ta en taxi slog alla dofter och värmen och allt bekant emot mig som en kalldusch (fast väldigt varm sådan då) och jag började böla. För vilken gång i den här omgången vet jag inte, för det har varit väldigt mycket böl den senaste månaden. Men det kändes så väldigt bra helt plötsligt. Jag bölade av lättnad för att det jag varit rädd för under den senaste perioden i mitt liv var att jag hade valt fel; att jag egentligen skulle stanna hemma och välja den vanliga, lättare vägen, som alla andra väljer. Men nu kände jag att det här var helt rätt, det var här jag skulle vara, och den känslan var helt oslagbar.

 

Att få bekräftat att man tagit rätt beslut, att det var här jag hörde hemma. Ofattbart.

 

Thaiarna tittade väl lite konstigt på mig tyckte jag, men va fan. Det här är er nya landskamrat – ni behöver lite galet in i leken, so come and play!

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *