CategoriesLife As Me

Ingen ångerrätt… eller?

Så nu är allting inskickat – gällande företaget Tan Translations. Nu är det bara att avvakta och se om det blir godkänt. Ska man vara nervös nu? Blir det någonsin avslag på sånt här? Ja, inte vet jag.

Det var många uppgifter och mycket krux som skulle fyllas i. Mycket bök för ingenting tycker jag. Jag nollade allting – nu menar jag inkomst – så får jag justera allt eftersom. Enligt alla små instruktionsvideos jag tittat på från Skatteverkets hemsida så kan man när som helst gå in och uppdatera sina uppgifter. Najs.

Nu gäller bara resten, sen är man grym företagare. Egen hemsida, marknadsföring, företagslogga, visitkort, kanske en företagsblogg? Ja, så ska man ju givetvis få jobb också. Det är väl i och för sig en fördel. 😉

Ja, vi avvaktar med spänning. I alla fall jag. In the meantime så tränar jag tai chi tills jag svimmar och rabblar thai-ord i olika toner. Fullt upp med andra ord.

 

Catch you on the flipside!

 

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *