CategoriesLife As Me · Resor

JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK!

JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK!

Just nu befinner jag mig i en bubbla av halvångest, för jag vill åka utomlands, jag vill ha miljöombyte! Förra året kom jag ingenstans och det börjar kännas, rejält också.

 

Min reseådra har inte fått någon tillfredsställelse what-so-ever på det senaste!

 

Jag tittar på vänner på Facebook som är i Thailand och vrider mig på golvet i krampande avundsjuka! Hur har det kunnat bli så här att det är jag som sitter (ligger?) här och är den som är avundsjuk, det brukar vara tvärtom!

 

Jag hade planerat en liten resa ned till Cilla i St Anton – bara några dagar. Men förnya sitt pass i den här staden är verkligen inget man gör i en handvändning, känns nästan som att vara tillbaka på 1800-talet. Först ska man boka tid och det fanns ingen tid på över en och en halv månad! Allvarligt! Sedan måste jag ju dessutom vänta säkert en vecka innan det är klart. Så det kommer nog inte alls att gå vägen!

 

Planerar då nästa lilla resa till hösten – en volontärresa, där jag får jobba med djur som behöver mig. Visst värker min själ efter lite strand och underbart väder i Thailand, men ja, det får väl helt enkelt vänta. Volontärresa känns mer rätt just nu. Synd att det är så dyrt bara.

 

Så suck, jag får väl helt enkelt hålla tillgodo med att titta på gamla foton och drömma mig bort till bättre tider, medans jag fortsätter jobba.

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *