CategoriesSexturismen i Thailand · Thailand

Lugnet före stormen

Igår var vi på Lamai, en strand som ligger en bit härifrån. Det är den näst största stranden här på Samui, näst efter Chaweng. Den är lite lugnare, fast numer ser man inte mycket av lugnet precis.

Jag var så sugen på pizza så jag släpade ut Oh för att åka iväg och leta upp en ”pizzeria” värd namnet. Vi hamnade på något hak som såg skapligt ut.

Oh åt Spaghetti Carbonara. Han ville ha det, annars är han inte mycket för västerländsk mat och vem kan klandra honom. Han har väl dock aldrig ätit någon egentligen; de enda gångerna jag tvingat honom har varit pizza, pasta eller subway. Det är det han fått i sig.

 

Första gången han åt Subway tittade han förvånat på mig och undrade: ”you people really like this?”

 

Pizzan var ok, men ingen Campino pizza precis, som för övrigt är världens bästa pizza, men det hade jag ju inte väntat mig. Blir ingen vettig pizza förrän man kommer hem. Å som jag längtar efter det – endast för pizzan då. 😉

 

Sedan tittar man åt höger, lite åt vänster och på vägen – det dräller av dem. Överallt!

 

Unga killar med thaitjejer, äldre gubbar med thaitjejer, feta gubbar med thaitjejer… ja you name it.

På jakt efter en vettig bild häromdagen på en farang och en thai så var jag ju tvungen att inkludera Oh i min illvilliga plan; han undrade ju vad det var med mig – vad jag skulle fotografera. Men sen han blev inkluderad i planen är det lite av en sport, nu letar vi offer så fort vi är ute.

Han till och med letar och pekar ut såna där hemska vita män. Det är kul. Så den här historien om sexturismen i Thailand kommer att fortsätta på min blogg, jag bara varnar er. Håll ögonen öppna och förbered er på en låååång tur, och jag skulle gärna vilja höra era tankar. Leta i era själar – är det här ett ok beteende eller är det inte ok? Vad finns för anledning för att det kan vara ok och var går gränsen?

Återkommer i frågan till helgen – see u later, gater.

 

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *