CategoriesThailand

Marknad i Fisherman’s Village

Marknad i Fisherman’s Village

Den bästa marknaden på ön är så klart den som är i Fisherman’s Village – onödigt att påpeka det igen – men jag älskar Fisherman’s Village. Helt klart den bästa stranden på ön.

 

Jag har skrivit om marknader tidigare, och varje strand här på ön har marknad olika dagar, eller kvällar, för det är kvällsmarknader det handlar om. Börjar vid 17 och slutar vid 23.

 

Fredagar är det Fisherman’s Village – the best!

 

 

Stranden är bäst och således marknaden. Den är störst, har bäst utbud, och trots att de flesta som står här är runt på varje marknad, så känns det ändå som snäppet bättre än de övriga stränderna. För att inte tala om störst! Eller det kanske jag nämnt redan. ^.^

 

Vad kan man köpa då?

 

Ja, man kan köpa precis allt. Lampor, smycken, kläder, mat i långa banor från thailändskt till mexikanskt, solglasögon, högtalare, ja, you name it – they’ve got it!

Deras priser börjar lite högre här än på övriga marknader, men det är bara att pruta pruta. Många har även börjat med “fixed prices” har jag sett och de är knussliga med prutning generellt i Fisherman’s Village, men är man envis och trevlig så går det mesta ändå.

 

Så om ni är i krokarna av Koh Samui en fredag måste ni pricka in denna marknad! Det är ett måste!

 

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

One thought on “Marknad i Fisherman’s Village”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *