CategoriesFoto · Instagram

Min populäraste Instagram 2015

Jag inviger det nya året – det ack så fantastiska 2016 med min populäraste Instagram under året 2015 – som kom att bli det allra tystaste någonsin för mig sedan jag gav mig in i bloggvärlden. Förhoppningsvis kommer 2016 att bringa förändringar kring detta specifika dilemma och ni kommer att få höra ifrån mig på en regelbunden basis igen…

 

Till nästa gång – enjoy! Och Gott Nytt År!

 

hallgrim

Hallgrimskirkja i Reykjavik, Island, är ett rent fantastiskt konstverk. Jag älskar kyrkor och denna är verkligen min favorit av alla! Måste ses!

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *