CategoriesThailand

Modebloggare – min nya karriär? ^.~

Jag är ingen modebloggare, tack och lov, jag älskar mode (hur kan man som kvinna inte göra det), men jag lever inte för det, och jag skulle bli helt tossig att skriva om det jämt och ständigt. Det finns massor av folk som gör detta redan och dessutom gör det mycket bättre än jag någonsin skulle kunna göra.

 

MEN, hur ska jag kunna låta bli att lägga ut bilder på mina nyinköp för dagen?

 

Jag snubblade in i en butik (som jag sneglat på i flera veckor nu, men den är oftast bara öppen när det är marknad och då pallar jag inte gå in för där är alltid så mycket folk då) som heter “Volver” och ligger här i Fisherman Village/Bo Phut.

 

Jag gillar att bo i Bo Phut, för här finns massor av roliga butiker som säljer kläder som de inte säljer överallt i varenda gatustånd i Thailand. Nackdelen är att det mesta är ganska dyrt här, även restauranger – det är ett dyrt, exklusivt område av någon anledning som jag inte förstått ännu.

 

Anyhooo, jag gick in i “Volver” på väg till massagehuset för pedikyr, och döm av min förvåning när det inte alls var dyrt därinne. Å så coola grejer. OMG. Jag var i heaven.

Dessutom hade hon 50% rabatt på massor av saker. Så jag inhandlade mig 2 halsband, 1 ring och 1 par örhängen. Allt för knappt 200 kr. Ibland blir man så lycklig, så lycklig i detta land.

 

Nedan ser ni mina köp – förutom ringen kom jag på nu, men ni får klara er utan bild på den. Jag har även fått dille på ett PhotoCollage program som jag laddat ned gratis på AppStore så jag slänger in massor av grejer där och det blir så fina collage så. Se själva:

 

jewellry jewellry

 

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *