CategoriesThailand

One for life

Jag har googlat och läst och laddat ned dokument från Skatteverket och ja, just nu känner jag mig yr av all information men även otroligt laddad. Vill knappt lägga mig och sova på nätterna för jag vill bara fortsätta att läsa och få igång det här nya livet som jag väntar på ska hända.

 

Hittat så många inspirerande och intressanta, hjälpsamma sidor och forum, så ja, herregud hur klarade man sig utan internet? Hittade en riktigt inspirerande kvinna, vid namn Camilla Lebert Hirvi, som gav mig hopp om att även jag kan.

 

Imorgon börjar thaiskolan; introduktion bara, så det blir väl ingen lektion imorgon kan tänkas. Men nu börjar det.

 

Ska även få till ett träningsschema med min tränare Tony. 6 dagar i veckan Tai Chi ska det bli. Har beslutat mig för att fokusera på Tai Chi i början och ta Kung Fu lite längre fram när jag blivit lite lös och ledig. Bara käppen i ryggen som saknas nu ju – stel som en kratta. För er som inte har den minsta susning vad jag talar om kan ni läsa på lite här om Tai Chi Chuan – det finns olika Tai Chi-stilar, men det här är lite generellt.

 

Så – idag ser livet ut så här och det är fantastiskt bra! Jag är absolut där jag ska vara i precis rätt tidpunkt i mitt liv.

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *