CategoriesLife As Me

På nya jobbet…

På nya jobbet…

 

Jag har precis börjat ett nytt jobb. Eller nytt och nytt… tillbaka på Stena Line och HR-s JobCenter.

 

2011 arbetade jag där under 3 månader och stortrivdes. Jag satt som HR-administratör och bokade ut vikarierande personal på Stena Lines olika båtar. Jag hade svårt att vänja mig vid 8-5 arbete, dock, samt att endast vara ledig lördag och söndag. Jag var konstant trött och sov mest på min fritid. Jag trodde det var något fel på mig, tills jag hörde av de andra som gått från ombordarbete till landarbete. Alla hade haft liknande upplevelser.

 

Lönen är ju också en liten downside, om man jämför med ombordarbete, men för mig var både upplevelsen och själva arbetet ett plus, så det minuset kunde jag leva med.

 

Så nu kommer jag att arbeta 8-5 måndag-fredag och jag hoppas att jag snart vänjer mig vid att gå upp klockan 5 på morgonen och komma hem kl 7 på kvällen, så att jag orkar vara vaken åtminstone ett par timmar på kvällen och hålla igång mina bloggar, samt andra intressen. Om inte, så vet ni i alla fall att jag inte däckat under en sten någonstans, utan jag finns här, fullt upptagen med att leva Svensson-liv.

 

Mata ne!

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *