CategoriesLife As Me · Thailand

Putsaa – min nya passion

Putsaa – min nya passion

Jag har snöat in på en ny frukt jag hittat här.

Den heter putsaa på Thai och jujube på engelska och på svenska heter den jujubär.

Jag testade den första gången i Buriram, men igår fick jag syn på de små rackarna inne på Makro (typ Ica Maxi) så jag slet åt mig en påse. De smakar lite som omogna äpplen som man pallade när man var liten.

Vansinnigt goda!

 

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *