CategoriesResor

Raining, raining ฝนตกมากๆ

DAGBOK FRÅN THAILAND – KOH SAMUI!

Så, äntligen tillbaka på Samui. Resan hit gick bra. En knapp timme i Helsinki och sedan ombord på planet som skulle ta mig direkt till BKK. What a dream! Jag fick dessutom sitta helt ensam på min sida så jag hade 2 säten för mig själv. Bara att bre ut sig! Fantastiskt.

NÄSTAN SOM ATT FLYGA AERO FLOT BACK IN THE DAYS! 🙂Maten var väl dock ingen höjdare, och filmerna hade jag sett nästan allihop. Försökte mig på “Thor” ett par gånger, men somnade varje gång. Sedan gav jag mig på “Rio” och även “Ice Age 3”, men ingen av dem lyckades hålla mina ögon öppna. Tyvärr.

I BKK FICK JAG ÄRAN ATT SPENDERA EN DRYG TIMME.Väskan skulle gå hela vägen till Samui, så man kan ju säga att jag var ganska nervös. Tänk om de sjabblade bort min väska i BKK? Skulle detta verkligen flyta på? Jag fick dessutom en liten klisterlapp att sätta på tröjan där det stod “International Baggage Claim” – precis sådana lappar de brukar sätta på en när man åker någon turistbuss här i landet. Kändes så där.


Väl framme kom min väska ganska omgående så jag slapp svettas över det; svettas gjorde jag ändå i mina jeans och Reebok. Jag fick snabbt på mig flip flops och ringde min pojkvän. “Jag kör nu” svarade han och när vi lagt på undrade jag vad han körde på. Han har ju inget annat än moppe. Eller ja inte ens det har han. Men han måste väl ändå komma med en bil. Eller? Nej det gjorde han inte.

HAN KOM MED MOPPE. 🙂Glatt baxade han upp väskan som såg större ut än honom. Såg han ens över kanten på väskan undrade jag?

“YES, YES, MAI BPEN RAI.”Eller hur. Jag bestämde mig för att det var bättre att jag tog taxi. Han tyckte jag var galen, slösa pengar på det sättet! Men han protesterade inte så värst mycket, vilket tydde på att han förmodligen helst inte ville köra med väskan.


Save House ja. Här är väl helt ok att bo. Här finns internet på rummet, så det är väl ok. Ingen värsta speed men det funkar.


Första kvällen fick vi agera Spider hunters åt en halvknubbig amerikanska, som helt hysteriskt kom utflygandes från sitt rum. Ao räddade kvällen och fick tag i en kvast och sopade ner den från taket, och sedan ut.

HAN BLEV KVÄLLENS HJÄLTE.I förrgår hängde vi lite hos Pang och Gookkai och sedan åkte vi till ett italienskt par; några bekanta till Gookkai och hängde där fram till Ao skulle till Sound Club och jobba. Hängde med honom på jobbet och drack en massa Singha. Usch och fy. Men ned gick de ändå.


Igår hade vi BBQ hos Pang och Gookkai. Det var trevligt och nu fick jag äta Aos goda sås igen. Asgod och asspicy.

Nu sitter jag här i rummet och vi har varit i Chaweng och handlat filmer. I ösregnet. Precis när vi satt på en film och kläderna börjat torka ringer Pang, då måste Ao åka till Chaweng och jobba. Ok. Vilket jvla körande fram och tillbaka.


Nä nu ska jag nog gå och äta. Jag är hungrig. 🙂

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *