CategoriesFoto · Resor

Tonstad (Sirdal), Norge på familjesemester

Tonstad (Sirdal), Norge på familjesemester

V 32 var jag på lite minisemester med familjen; vi hälsade på min bonusmammas syster och familj i Tonstad, som ligger i vackra Sirdal, Norge. För mig kändes det extra spännande då jag inte varit i Norge sedan min äldsta lillebror var något år gammal – så på typ 30 år!

 

Jag drömde om alla vackra foton jag skulle ta… OCH umgås med familjen då så klart 😉

 

Väl framme visade det sig att vi skulle bo i en stuga på fjällen – utan el och utan vatten och utan vanlig toalett! Det enda som faktiskt störde mig av alla de 3 utan var att inte ständigt kunna ladda upp nya fina foton från min tillvaro, annars har jag inget emot att vara utan något av dem. För en kort period får jag väl tillägga, eftersom jag är ett elfreak och gravt beroende av min dator!

Utsikt från “hytta” där vi bodde, och tältet där bonus-mamma och bonus-moster sov 🙂

 

På grund av vädret blev det inte jättemycket sight seeing, tyvärr, så jag hoppas på att få återvända en annan gång, kanske inte om 30 år till då… 😉 och ta nya fina foton.

 

En eftermiddag i Tonstad, lyckades vi dock ge oss ut och på tur uppför en backe för att stirra lite på utsikten – and OMG vilken utsikt. Dock är inte min kondis den bästa i världen så att ta sig uppför den lille kullen visade sig kräva en hel del viljestyrka från min sida, medan andra i familjen skuttade upp som gaseller! Det var väldigt tunga backar…

 

Släpade mig runt som en klubbad säl efter min gasellfamilj på tur i Tonstad!

 

Vi skulle uppför där vattenfallet är… en promenad som hette duga, men som vanligt var all pina och möda väl värda belöningen! Naturen påminde mig väldigt mycket om Islands karga landskap och jag njöt i fulla drag.

Tonstad, Norge

Tonstad, Norge

Tonstad, Norge

Tonstad, Norge

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *