CategoriesFoto · Veckans foto

Veckans foto – farfar

Som jag nämnde i mitt inlägg förra söndagen, så håller jag på med ett projekt att scanna in gamla foton.

 

Idag delar jag med mig en bild på min farfar Håkan Larsson.

 

Bilden har jag jobbat en del med, kolorerat bl a, vilket jag tyckte var jättekul. Det här var mitt 1:a försök till kolorering, så det kommer säkert ploppa upp fler såna här gamla bilder i min blogg framöver.

 

Enjoy!

farfar

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *