CategoriesFoto · Veckans foto

Veckans foto – Ice, sötaste boxern

Denna veckan har jag jobbat ganska mycket, och det är ju inte särskilt inspirerande att posta ett foto av en MacBook Pro, så jag valde att posta en bild på Ice, min lillebrors hund, som jag har passat ett par dagar.

 

Ice är en väldigt söt och kärleksfull hund, och han tittar alltid på en med de där ögonen, som om hans liv är så fruktansvärt tragiskt och att man borde tycka synd om honom, hur mycket som helst, eftersom allting om honom är så sorgligt. Jag tycker att denna bilden verkligen fångat de sorgsna, sorgsna ögonen som bara skriker: “Snälla, tyck synd om mig!”

 

boxer

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *