CategoriesFoto · Veckans foto

Veckans foto – mor & far

Strax innan jul 2015 stal jag alla min pappas och bonusmammas fotoalbum för jag tänkte scanna in alla gamla foton och göra till nya, digitala versioner.

 

Ett jätteroligt jobb. Emellanåt… ibland…

 

1:a fotot jag vill dela med mig är ett riktigt ovanligt foto – ett på mina föräldrar tillsammans! Mina föräldrar har varit skilda sedan jag var 3 år, dvs ganska många år nu (ingen mening med att spekulera i riktigt hur länge…), så att se en sådan här bild hör inte till vanligheterna för mig, och därför känner jag ett behov av att dela den här på min blogg.

 

Fotot är från 1970, och det är alltså min mamma och pappa som sitter på bänken tillsammans.

 

Enjoy!

old photo

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

One thought on “Veckans foto – mor & far”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *