CategoriesFoto · Veckans foto

Veckans foto – Tora, min fina kattunge

Då mitt liv mer och mer handlar om fotografi, så tänkte jag att en ny fotokategori kunde vara på sin plats. I “Veckans bild” hade jag tänkt posta bilder som på något sätt symboliserar veckan som gått eller bara mitt liv i allmänhet. Min tanke är även att den här nya kategorin ska inspirera mig till att komma igång igen med mitt bloggande. Vi får se sa den blinde till den döve.

 

Min första “Veckans bild” kommer här:

 

skogskatt

 

Tora är en av de tre kattungarna som föddes hos oss i somras. Flora (mamma katt) flyttade helt sonika hem till oss en dag, men det tog nästan 2 veckor innan hon fick komma in för första gången och det var när ungarna kom till världen. Gustaf var inte överförtjust i tanken på att ha ett kvinnfolk i närheten, men han gjorde heller ingen ansats till att jaga bort henne.

 

Nu är det snart 3 veckor sedan Tora lämnade oss för att flytta hem till Floras barndomshem (ett hem som hon verkar ha glömt av finns över huvudtaget), så nu har vi bara pojkarna Milo och Miso kvar. Och så mamman förstås. Och Gustaf. Så fyra katter hemma i Gökås igen.

 

Tora var den vildaste av allihop fastän hon var minst och nästan såg ut som en råtta när hon föddes. Vi saknar henne allihop och hoppas att hon kommer på besök en dag, men fram tills dess får jag nöja mig med mina foton…

SparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *