CategoriesResor · Thailand

Wat Plai Laem

Ett besök på Wat Plai Laem är nästan tvångsmässigt när man bor på Koh Samui, Thailand, under en längre tid, som jag gjorde för några år sedan. I ett tidigare inlägg om Wat Plai Laem skrev jag inte mycket om templet, eller visade några bilder, eftersom jag var så frustrerad över att bilderna inte blev som jag tänkt mig.

 

Nu känner jag att bilderna duger och delar med mig av det härligt färgglada templet Wat Plai Laem, så att även ni ska känna ett behov att besöka det vackra templet. Glöm bara inte att klä på er!

 

wat plai laem

wat plai laem

wat plai laem

 

Även djuren har hittat hit till denna lugna härliga plats…

Att ens dessa skyltar ska behövas vid ett tempel tycker jag är rent sjukt. Varför har människan så svårt att visa respekt för andra kulturer?

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *