CategoriesFoto · Quotes

Wednesday Words: Confucius says slow

Denna gången består “Wednesday Words” av ett ordspråk som jag tycker passar in på mig själv just nu. Har tillbringat nästan 4 veckor här på “Yangshuo Traditional Tai Chi School” i Jima, och har inte lärt mig ett dyft! Plus att jag fortfarande känner mig som den stelaste människan som någonsin satt sin fot på jorden!

 

Dessutom har jag missat många klasser pga min migrän och min nacksmärta, något som jag var väl förberedd på, men som ändå inte känns så kul, oavsett hur medveten jag var om problemet.

 

Men, men, tålamod och ihärdighet är det som betyder något, det som visar hur långt du kan gå, så jag antar att jag får anamma allt tålamod jag kan och bara fokusera på att andas in, andas ut…

 

ENJOY!

yangshuo

 

 

SparaSpara

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *