CategoriesFoto · Quotes

Wednesday Words: Pain by Lowry

Today – en ny kategori som kommer att bli återkommande – Wednesday Words!

Här kommer jag att presentera citat som jag gillar, beundrar, håller med om, måste dela med mig av, avskyr eller vad det nu kan vara.

Alltid på egenhändigt tagna, samt redigerade foton, så klart. Här i min blogg använder jag inte någon annans bilder, utan bara mina egna.

 

Djuret på bilden är en vit mink, som jag till min stora förtjusning fick äran att iakttaga under en lång stund på Reyjkavik Zoo, Island, när jag var där och firade min 40-årsdag. Minken är mitt totemdjur, och har en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

 

Precis som jag blir den mentalsjuk av att vara instängd… 😛

 

ENJOY!

mink

SparaSpara

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *