CategoriesLife As Me

Wow 2016 – du börjar bra…

2016… ja, vad ska man säga…

 

…började med ett rejält bakslag när jag 4/1 insjuknade i njurbäckeninflammation, som fick mig att svimma för första gången i hela mitt liv! Sedan låg jag i konvalescens i drygt 3 veckor. Efter att den akuta inflammationen lagt sig var jag ändå svag och otroligt ömklig (och ynklig) ett långt tag till. Så drygt.

 

Förlorade min bästa vän Milo

 

Sedan kom nästa bakslag – min älskade katt Milo insjuknade så gravt att vi var tvungna att hjälpa honom att somna in. Förlusten känns enormt stor och speciellt också när man haft honom sedan han föddes och han bara fick bli 2,5 år. Det känns som om livet rånade honom på så många fina år…

 

Försäkring? Vaddå?

 

Nästa bakslag – för första gången i mitt liv (många första gånger här!) så lyckades jag med konststycket som många sysslar med varje vecka – att ta sönder sin mobiltelefon! Jag tappade min iPhone 6 och den dog…

 

Så klart hade jag ingen försäkring – för jag tar ju inte sönder någonting! Har aldrig hänt!

 

Så varsågod: 3600 kostade kalaset! Som tur var hade jag en bra hemförsäkring som tog hand om den stora delen av det roliga.

 

Så ja, 2016 började som ett rejält rötet år och fast ett av mina nyårslöften (ja, jag håller fortfarande på med sånt fast jag aldrig lyckas hålla dem!) var att 2016 skulle bli ett bättre år vad gällde min hälsa, så ja, det gick käpprätt åt helvete, eller dit pepparn växer. Var den nu växer…

 

Nya tag…

 

Men skam den som ger sig. Bara att fortsätta plöja och inbilla sig att någon gång måste man väl ha lite flyt!

 

Blogg 100

Som lite peppning beslutade jag mig för att hoppa på Blogg100 i år. Jag gjorde det när jag var i Thailand 2013, och lyckades nästan nå i mål, det var bara några dagar som fattades, men i år kanske jag kommer ända hem. Tanken är att man ska blogga varje dag i 100 dagar, en möjlighet att utveckla sitt skrivande/bloggande – man blir bra på vad man gör!

 

Dags för lite utmaningar i livet, så jag inte helt tappar viljan att leva… 😛 Here we go!

 

Gravatar image
By

I'm Charnette - a padawan of life, and ponderer of all sorts of unnecessary stuff. My blog - Padawan & Ponderer - will show you my life, my pain, my travels, and a lot of photography. Some animals too, simply because I adore all of them... Tag along and join me! ^.^

What about these then?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *